DecaZine

Het verenigingstijdschrift DecaZine is een weerspiegeling van het brede werkterrein van schooldecanen, andere loopbaanbegeleiders en aansluitingscoördinatoren voortgezet onderwijs-hoger onderwijs. In informatieve achtergrondartikelen en opiniërende (gast)columns. In profielen van leden en in verhalen over de dagelijkse praktijk van LOB en de rol daarin van de decaan in de school. En er is aandacht voor de ontwikkelingen en de profilering binnen het voortgezet onderwijs, vervolgopleidingen, de arbeidsmarkt, de aansluiting voortgezet onderwijs-hoger onderwijs, professionalisering van loopbaanbegeleiders, veranderingen in wet- en regelgeving. In korte (nieuws)berichten komt bovendien de actualiteit aan de orde.

Het tijdschrift verschijnt driemaal per schooljaar: in november, maart en juni.

DecaZine is exclusief voor VvSL-leden. Alle reeds verschenen nummers zijn hier te vinden.

Redactie

hoofdredactieMarlies van Tooren                                                      decazine@vvsl.nl                                                           
Marcel Bouwman


Abonnement

VvSL-leden ontvangen het verenigingstijdschrift digitaal en in gedrukte vorm thuis op hun deurmat. Niet-leden kunnen zich abonneren op de gedrukte versie van DecaZine voor  € 40 per kalenderjaar. Daarvoor ontvang je de drie nummers die per jaar verschijnen. Een abonnement kan worden aangevraagd bij decazine@vvsl.nl


Adverteren

Binnen de afspraken die hierover tussen het bestuur en de redactie gemaakt zijn, is het mogelijk om in het verenigingstijdschrift te adverteren. De advertenties worden geplaatst in de gedrukte en de digitale versie van DecaZine. De digitale versie van het blad wordt opgenomen in een archief dat leden kunnen raadplegen. De deadline voor de aanlevering van advertenties ligt 3 weken vóór de verschijningsdatum. Adverteerders kunnen contact opnemen met de redactie (decazine@vvsl.nl).