Online leergang LOB, begeleide variant

De Online leergang LOB is een gezamenlijk project van de NVS-NVL en de VvSL. De leergang is gericht op visie- en beleidsontwikkeling op het gebied van LOB. Aan het eind van de leergang beschik je over een visiedocument met een integraal plan van aanpak voor LOB op je eigen school.

Bij deze variant van de leergang krijg je bij het doorwerken van de modules begeleiding van een persoonlijke coach. Je werkt aan de modules op tijden die jou zelf uitkomen en je krijgt bij elke module feedback van de inhoudelijk expert. Je kunt op elk moment in het (school)jaar aan de leergang kan beginnen en vanaf de start een individueel tijdstraject kan doorlopen

Tijdsinvestering
De begeleide variant vraagt een forse tijdsinvestering. Per module ben je ongeveer vier uur kwijt aan het doornemen van het materiaal en het beantwoorden van de verdiepingsvragen. Het maken van de afrondende opdracht vraagt naar schatting acht uur. Optioneel bevat elke module een praktijkopdracht die bedoeld is om samen met collega’s op school uit te voeren. Zo’n praktijkopdracht vraagt bij uitvoering naar schatting acht uur en waarschijnlijk ook de nodige planning. Al met al moet je rekening houden met een studiebelasting van vier uur per week en dat gedurende ongeveer negen maanden.

DATA
zelf te plannen 

TIJDSINVESTERING
Gemiddeld vier uur per week 

KOSTEN
€ 1195,-

AANMELDEN
via de website van NVS-NVL